Reviews van klanten van Equestrian Communication.

 

Charlotte Gunnink, perschef bij Jumping Amsterdam

Eline heeft tijdens Jumping Amsterdam 2020 meegedraaid in het communicatieteam. Ze heeft interviews gehouden met deelnemers en sportverslagen geschreven voor de website. We waren heel blij met haar bijdragen!

 

Rick Helmink, coördinator van Horses.nl

“Eline maakt vanaf 2019 deel uit van het Horses.nl-redactieteam en is, in de twee jaren dat ze voor de grootste hippische website van de Benelux aan de slag is, opgevallen door haar nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en systematische manier van werken. Naast haar eigen bijdrages verzorgt Eline ook de opleiding van nieuwe medewerkers. Ze gaat ook daarbij gedegen en nauwkeurig te werk en neemt haar opgaven serieus.”

Dirk Willem Rosie, hoofdredacteur van Paardenkrant

Eline schrijft op regelmatige basis achtergrondartikelen en interviews voor de Paardenkrant. Ze bijt zich vast in een onderwerp en komt dan met gedegen, vakmatig onderbouwde informatie over allerlei onderwerpen. Haar schrijfstijl is helder, levendig en heel gevarieerd. Deadlines zijn heilig voor Eline. We kunnen altijd van haar op aan!

Ilse Jespers, secretaris van Vereniging Eigen Paard

“We hebben een erg fijne samenwerking met Eline gehad. Ze begrijpt goed wat wij als bedrijf willen uitstralen, wie onze doelgroep is en met wat voor berichten we ze kunnen bereiken. Ze is erg zorgvuldig, betrouwbaar en een geweldige collega om erbij te hebben. Met Eline haal je zeker kwaliteit in huis!”